woensdag, augustus 4

Puppy's krijgen chip en prik!

AMOR en ARROW

Afgelopen maandag hebben ze allemaal een chip gekregen; bij de linker schouder.
Nu kan je ze dus bliepen!
Ze hielden zich erg rustig, even een kleine piep en sommigen gaven helemaal geen kik.
AVALON, het feestbeest, was er dus zo één!

De gegevens zijn allemaal opgestuurd naar de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied.
Er werd ons wel medegedeeld dat het verwerken van dit en het opsturen van de stambomen nog wel een aantal weken zou gaan duren. Wij zullen dus, wanneer deze documenten hier binnen komen, ze naar de nieuwe eigenaren moeten gaan opsturen. Bij het ophalen van de hondjes moeten zij ook allemaal een aanvraagformulier voor een registratiebewijs invullen en ondertekenen. Ook dit moet dan weer naar de Raad van Beheer. Als zij dit dan weer verwerkt hebben sturen zij het registratiebewijs met daarop de nieuwe namen naar de nieuwe eigenaren. Maar dat zal vast en zeker ook wel weer even gaan duren!

APRIL

En dinsdag kregen ze hun eerste inenting en ook dat vonden ze alle zeven geen enkel probleem!
Ze zijn helemaal nagekeken en alles is prima in orde.

Onze ALICE woog het zwaarst: 3,3 kg! Dan ARROW en AMOR 3,1 kg. Daarna komt AVALON 3,05 kg. ABBY (was bijna altijd het zwaarst) woog nu 2,95 kg. APRIL 2,8 kg en als laatste natuurlijk ANGUS met 2,6 kg! De dierenarts vond ze allemaal erg mooi en heel gezond.
RAFFIE woog 18,2 kg.

De oogjes worden donkerder en donkerder en zijn i.p.v. blauw nu allemaal grijs. Waarschijnlijk krijgen ze allemaal die mooie bruine kleur als van hun moeder.

RAFFIE moest van de dierenarts gaan stoppen met voeden. Haar nagels en tanden zijn in een slechte conditie. En 6 weken is al best heel lang, de puppy's hebben niets te klagen. Nu moeten wij dus steeds al die bengels bij haar weg houden!!!! Weer barricades opbouwen zodat zij, maar ook RAFFIE, gewoon naar buiten kunnen en zij niet bij haar kunnen komen. Maar ja er zijn er een paar (ALICE en APRIL) ...... En let je even niet op, dan staat RAFFIE weer bij ze en zijn ze heerlijk aan het drinken!! Ze is een te goede moeder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten