vrijdag, augustus 27

Raffie erg speels!

A.s. maandag zijn ze al weer 10 weken oud!!
(misschien leuk om dan allemaal een mooie foto van ze te maken?)
(en dinsdag weer ontwormen)

ALICE en RAFFIE vanuit Utrecht:

ALICE groeit hier als kool, maar er is dus een broertje die dit keer weer zwaarder is als zij!
Alles gaat hier zijn gangetje en ALICE doet het goed. Heel af en toe toch nog een plasje op de krant hier binnen, maar over het algemeen doet ze alles wel buiten.
Van de zomer waren ze eigenlijk altijd in de tuin als ik hier aan het schoonmaken en stofzuigen was en nu het dus wat minder met het weer geworden is merk ik dat ze dat ding best wel eng vindt!!! Daar moet ze nog even wat meer aan gaan wennen. Ze blaft tegen dat ding en ook nog steeds tegen de bezem!!
Het lijkt wel of RAFFIE ook weer een pup is geworden; de laatste dagen zijn ze zo vaak samen aan het stoeien. Buiten, maar ook 's avonds hier binnen. Door de hele kamer heen, onder de tafel en stoelen door,......
En als ALICE dan eindelijk er genoeg van heeft en in haar mand duikt om te gaan uitrusten, gaat RAFFIE dáár gewoon met haar verder!!!!
Ze zijn erg gek met elkaar.




JAIMIE vanuit Ulvenhout:
JAIMIE moest tijdens haar reis naar haar nieuwe huis erg piepen en mocht daarom er even uit om te wandelen. Dat was een goed idee, want daarna in de achterbak was ze een stuk rustiger. Helemaal toen ze bovenop de achterbank lag en alles in en buiten de auto in de gaten kon houden!
Uiteraard was ook bij haar de eerste nacht in de bench wat onrustig, maar inmiddels slaapt ze bijna elke nacht van ongeveer 23.30 uur tot de volgende morgen rond 07.00 uur.
De zindelijkheid gaat de goede kant ook al uit; maar heel af en toe een vergissing.
Ze gaat vaak mee wandelen en rust daarna heerlijk uit door lekker te gaan slapen. Ze heeft een open en vrolijk karakter!

REMO vanuit Balgoy:
REMO is al goed gewend. Hij kan goed ondeugend zijn, maar hij leert ook al aardig om te gaan zitten en vele andere dingen!
Zijn dierenarts vond hem er goed uitzien en hij woog daar 5,8 kg!!
Op de puppycursus kijkt hij eerst even de kat uit de boom met zo veel andere honden,
maar daarna gaat hij aan het uitdagen en ravotten!!
De oefeningen daar deed hij erg goed, helemaal omdat hij daar veruit de jongste is!

DARKO vanuit Gent:
Met DARKO gaat ook alles goed, hij kent ondertussen al de hele tuin en het huis (behalve boven dan) en hij wordt een echte deugniet.
Alles wat hij vindt denkt hij te mogen en kunnen opeten!!! Ondertussen is hij al bijna even groot als Junior het andere hondje.
Bij de inenting woog DARKO 5,45 kg.
Hij wandelt graag samen met Junior, maar kan niet begrijpen waarom hij alleen het eerste stuk mee mag en daarna weer naar huis terug moet keren. Hij wil gewoon ook net zo'n lange wandeling maken als Junior!
Autorijden vindt hij minder leuk; wordt daar wat pieperig van en ook hij moet nog een klein beetje werken aan zijn zindelijkheid.
In zijn mand kan hij nog lekker groeien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten