maandag, juni 7

De weken vliegen voorbij!

RAFFIE is nu 6 en een halve week drachtig. Ze heeft nu dus nog ongeveer 2 en een halve week te gaan. Je merkt dat ze veel sneller moe wordt, maar uiteraard blijft ze toch gewoon door gaan. We gooien dus maar wat minder ballen en proberen haar wat af te remmen. Ook krijgt ze wat meer last van de warmte, alhoewel ze toch vaak op een zonnig plekje in de tuin te vinden is.

Veel mensen zijn inmiddels op de hoogte en RAFFIE wordt dan ook door iedereen uitvoerig bekeken. Op het schoolplein is vaak het eerste wat ik te horen krijg "hoe gaat het met RAFFIE?" Ze heeft ook al de bijnaam "dikzak" gekregen! Maar dat dikke valt eigenlijk nog best wel mee.
RAFFIE zelf als pup!

Ze heeft een periode wat minder gegeten, maar tegenwoordig gaat haar portie er weer helemaal in. Hoort ze haar bak dan staat ze al klaar. Om haar wat meer energie en kracht te geven krijgt ze nu speciaal (duur) voer voor drachtige teven. Gelukkig vindt ze dit lekker.
Afgelopen week-end was ze mee kamperen met een grote groep meisjes en genoot ze van alle aandacht die ze van al die meiden kreeg. We waren daar de hele tijd buiten en naast al die aandacht van de meiden had ze de beschikking over een enorm veld met een sloot. Het liefste zou ze komend week-end weer gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten