maandag, juni 21

Einde draagtijd komt in zicht.

Vandaag zitten we precies op 60 dagen. Gemiddeld duurt de draagtijd 60-63 dagen, dus het einde komt in zicht.

Afgelopen week is de kraambak voor haar gebouwd en heb ik deze wat aantrekkelijker voor haar gemaakt door er heel af en toe een lekker frolicje in te verstoppen!




We moeten zeggen dat ze zich gedurende deze hele periode goed heeft gehouden. Vaak was er niets te merken, alleen dan dat haar buik de afgelopen week behoorlijk dikker werd, maar fanatiek in bewegen is ze nog steeds.
Vanmorgen na een wandeling (met bal!) kon ik haar ineens nergens vinden en bleek ze in de buitenren te zitten. Daar was ze druk aan het graven!!
Als ze het daar zou willen gaan doen is het ook prima, maar ik besloot de kraambak nog een beetje aan te gaan passen en heb er een donker kleed overheen gehangen. Buiten een lading hooi verzameld, er is hier pas gemaaid, en dat in het overdekte gedeelte gelegd. Ze kwam meteen kijken, ging erin en na het nodige graafwerk ligt ze er nu al bijna 2 uur in!!

Net dat ik dit aan het schrijven ben, kwam de meteropnemer langs en kwam ze er uit om te kijken wie dat was. Nu ligt ze lekker in de tuin. Maar goed, het lijkt er dus op dat het niet zo heel lang meer gaat duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten