vrijdag, oktober 8

Eten, groeien, uitdagen, spelen en minder slapen!

JAIMIE vanuit Ulvenhout:
Met JAIMIE gaat het gelukkig weer goed! Nadat ze had ondervonden dat ze geen voetjes van plastic kippen kan opeten en dat die er dus operatief weer uitgehaald moeten worden, heeft ze hopelijk haar lesje geleerd?!
Ze is er erg ziek van geweest en moet het nu, vanwege de 20 hechtingen in haar darm, voorlopig nog even een beetje rustig aan doen. Maar het gaat dus weer goed met haar!

REMO vanuit Balgoy:
Gaat hij trouwen???!



ALICE en RAFFIE uit Utrecht:
ALICE is nu zo rond de 15 weken oud en ze groeit maar door. Ze staat al erg hoog op haar poten.
Als een dolle hond holt ze af en toe door het huis om RAFFIE maar te blijven uitdagen en het leuke daarvan is dat RAFFIE in dat spel helemaal mee gaat!!
Ze hebben duidelijk geen gebrek aan energie!!
Met de commando's begint het ook een beetje te lukken. Ze voert er al een aantal goed uit: zit, down, poot, blijf en we werken nu aan high five!
Het commando "hier" lukt nog niet altijd, maar we gaan door.
De klikker gebruiken we nu weer en je merkt toch dat ze daar goed op reageert. Ze herkent dat geklik heel goed en luistert daar beter naar dan naar ons stemgeroep, zeker als er een andere hond in het spel is en ze bij ons moet komen.

Ze is gek op de bezem! Sleept die ook regelmatig helemaal naar binnen! Ik kan ook alleen maar het tuinpad vegen als zij er niet is. Ook lege plastic flessen worden regelmatig uit de keuken gestolen en Dan Brown vond ze kennelijk ook erg interessant. Misschien niet direct als leesvoer, maar dan wel als kauwvoer!!
Ze verzamelt heel veel onder de bank, maar als ze zo door groeit, zal dat niet zo lang meer kunnen.
Al een behoorlijke tijd hebben we geen plasjes meer van haar gevonden en ze is dus nu helemaal zindelijk.

Ze vindt het te gek dat ze nu zo op de bank kan springen (wat niet mag!), maar ze baalt er van dat ze de trap nog niet op kan!! Voor putten op straat is ze vreselijk bang!! Dan moet je haar gewoon meeslepen of optillen. Eerst hadden we niet door waarom ze niet verder wilde lopen, totdat we begrepen dat het om de putten ging!
Blaffen gaat haar goed af en als ze een buurpoes ziet laat ze dan ook goed van zich horen!
Maar wat ze nog beter kan is....snurken!!! Ik denk dat het inbrekers zal afschrikken, zo hard...!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten