maandag, juli 26

Puppy's allemaal nieuw(e) baasje(s)!

ALICE, als oudste van het 7-tal, houdt altijd alles en iedereen goed in de gaten.
Zij blijft hier en zal van het mooie land van Vlie gaan genieten.
Lekker rennen in het park, zwemmen in de fortgracht en altijd haar moeder bij haar!

ABBY gaat wonen op het eind bij de Molen in Hekelingen en zal vaak gaan varen met haar baasjes. Ze oefent al met op richels liggen en heeft bij de huldiging van de WK alvast goed naar alle bootjes gekeken. Eigenlijk hoopt ze wel op een grote boot!


Onze ANGUS had eigenlijk toch niet zo'n trek in Nijmegen en gaf uiteindelijk de voorkeur aan Amersfoort. Lekker dichtbij de dierentuin waar honden ook mee naar binnen mogen.
Aan het boord van de Gang zal hij gaan genieten van zijn thuis en vooral van zijn kleine baas en bazinnetjes!


ARROW gaat terug naar het land van zijn moeder: Belgiƫ.
Daar in de straat van de Schuiter zal onze lieve reu groter en groter gaan groeien bij een baasje met de naam Dereu! Hij is erg lief en sociaal, maar kan ook goed mee dollen!


APRIL de aanhankelijkste van allemaal, maar ook een echte uitbreekster! Afgelopen nacht lukte het haar al om uit de binnenbak te komen! Zij gaat naar Amsterdam waar ze de laan van de Moestuin wel eens even zal gaan verkennen. Ze houdt enorm van broekspijpen en van knuffelen!


Mooie AMOR gaat ballen vangen op de straat van het Veld in Balgoy.
Hij krijgt er momenteel al les in van Raffie!
Hij kan nogal eens snel piepen als hij door de anderen te grazen wordt genomen, maar uiteindelijk pakt hij ze allemaal weer terug. En goed ook!


En dan AVALON, de mysterieuze laatst geborene. Was zij eerst nogal schuchter; momenteel verandert ze meer en meer in een feestbeest en neemt steeds meer het voortouw in het kattenkwaad! Zij zal gaan stoeien met haar baasjes in de straat van pastoor Vermunt en heerlijk gaan zwemmen in de Mark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten