vrijdag, augustus 5

Border collies RAFFIE en ALICE in Frankrijk.


Kamperen met de tent! Wat waren ze toch weer lief en wat zijn het toch ideale honden! Ze hebben gekampeerd op 8 verschillende campings en sliepen ’s nachts netjes op hun kleedjes in de tent.
Alice brak slechts een enkele keer uit, maar kroop daarna dan weer netjes terug de tent in of zocht een plekje onder de luifel. Ze hebben gewandeld en gesnuffeld op prachtige plekjes; over pleinen en leuke straatjes in steden, in bossen, parkeerplaatsen langs de weg en in de prachtige oude cité van Carcassonne!
De kampeerplekjes waren dikwijls aan een rivier of meer zodat ze ook veel waterplezier en verkoeling hebben gehad. De regen maakte hen zoals gewoonlijk niets uit en overal vonden ze wel kandidaten voor hun bal!
 
  
Op een bepaalde camping hadden ze het zelfs zeer goed voor elkaar met buurjongen Ties! Deze hondenvriend stond dag en nacht met de ballenstok voor ze klaar! Had er zelfs een beetje moeite mee als andere kinderen ballen gingen gooien en vond het verschrikkelijk dat wij op een gegeven moment weer vertrokken naar een andere camping.
 
 
 
Ties; ze hebben jou ook gemist hoor!

De doorreis, zittende of liggende in de achterbak, doorstonden ze zonder gezeur en ook met het Franse hondenvoer hadden ze geen enkel probleem! Alice vond de stiekem opengemaakte croque monsieur erg lekker. De boef!
Ze hebben net als wij genoten, maar waren ook wel weer vreselijk blij bij thuiskomst.
Opgewonden en blij renden ze rond en liepen daarna heerlijk voor onze voeten bij het opruimen van alle spullen!

donderdag, augustus 4

Nieuw baasje voor Remo!

REMO is helemaal blij, hij heeft er nl. een nieuw lief klein baasje bij:


FEMKE

Geboren op 27 juli 2011.
54 cm lang en 4536 gram van gewicht

En hier is ze al weer een weekje oud!

Marloes, Danny, Hannie, Geert en Remo van harte gefeliciteerd!
Marjolein, Tim, Susan, Rosa, Raffie en Alice