dinsdag, mei 24

Daar zijn ze weer!!

APRIL vanuit Amsterdam:
 Onze kleine man (en vrouw!)


Het gaat allemaal heel goed. Hij is heel makkelijk. Eet, slaapt en poept natuurlijk maar verder is hij heel tevreden en rustig. We horen 'm zelden huilen.
April moest wel even omschakelen de eerste paar dagen. Ze was gewend de hele dag met mij te zijn en lekker erop uit te gaan. Nu was Oscar ineens vrij en ging hij met haar op stap.
Gelukkig hadden we wel een leuke kraamverzorgster, die eigenlijk niet zo van honden hield maar April wel lief vond en waar ze veel aandacht van kreeg.

April vond de baby eigenlijk meteen wel interessant. Ze wil steeds aan 'm snuffelen en is 'm vaak aan het zoeken. Staat ze naar de box te kijken of stapt ze even op de bank om in z'n stoeltje te kijken. 's Ochtends mag ze altijd mee naar boven en dan komt ze met haar voorpootjes op bed even kijken hoe hij aan het drinken is. We moeten alleen opletten want ze wil graag aandacht van Neil en gaat hem dan pootjes geven. Dat komt alleen een beetje hard aan bij zo'n kleintje maar ze bedoelt het allemaal heel lief.
Inmiddels ben ik weer aardig mobiel en gaan we iedere middag lekker met z'n vieren wandelen.
Helemaal goed zo.




RAFFIE en ALICE vanuit Utrecht:
ALICE wordt groter en groter en begint steeds meer het formaat van RAFFIE te benaderen.
Alleen heeft zij een veel smaller koppie dan RAFFIE en daardoor oogt ze wat kleiner.
Ze maken veel lol samen, likken elkaar schoon en natuurlijk samen strijden om de ballen!!






De poot van ALICE is weer helemaal genezen, soms likt ze er nog wat aan, maar qua rennen en springen is er gelukkig niets meer aan te merken.
Op cursus lieten ze ons weten dat ALICE eigenlijk alles nu wel zo'n beetje kende en dat we maar een andere cursus moeten gaan doen. Nu zijn we ons aan het orienteren voor agility en dan dat misschien ook met RAFFIE gaan doen....


ABBY vanuit .....
We hebben al twee maal Abby kunnen verkopen en eenmaal een aanbod om een nestje te bouwen met Jack een erg leuke Border.

Terwijl Ada aan het trainen was kreeg ze van een groep Japanners (oid) een luid applaus en is ze vereeuwigd in enkele Japanse vakantiefotoboeken.
Op dit moment krijgen we de eerste serieuze regen(stort)bui op onze pet. En het onweer doet ABBY niets!
Gelukkig liggen we droog en wel aan de kant.


 REMO vanuit Balgoy:
(Wat lijkt hij toch verschrikkelijk veel op RAFFIE!)


REMO is druk aan het oefenen voor zijn examen. Die hij overigens weer hartstikke goed heeft doorstaan!

Nu is Remo bezig met de cursus schapenhoeden en straks kan hij zich weer uitleven aan de behendigheidscursus!


 Inmiddels ben ik nu zo goed als 32 zwanger, dus mijn rondjes met Remo worden wat korter maar dat maakt hem niet minder enthousiast!


DARKO vanuit Gent:
Onze Darko is een schatje en alles is zeer goed met hem.
Hij doet het nog altijd goed op de hondenschool, hij speelt wel regelmatig met mij ma haar voeten, ( hij wil soms zijn eigen goesting doen.)
Er was wel even paniek rond 25 april, wij hadden een bolletje gevonden aan de binnenkant van zijn achterpoot. dus wij naar de dokter., en het was .......................................... een teek!!!!!!!!!
Wij hadden dat nog nooit gezien en kenden dus dat niet. Beestje verwijderd en behandeld.

Gisteren hebben we gelachen, er was hier een kindje van 20 maanden en Darko bracht zijn tennisbal bij haar en wilde met haar spelen. Dat meisje wist natuurlijk niet wat ze moest doen.

Wij komen zeker af 3 juli en brengen de zon mee!!!!!


 APRIL vanuit Amsterdam:
APRIL is verschrikkelijk lief voor Neil!

Ze begrijpt alleen nog steeds niet waarom hij de bal niet terug gooit als ze die naast hem neer heeft gelegd!!
Wat ze inmiddels wel begrijpt is dat ze vaak mee mag naast de kinderwagen. Zodra we Neil in z'n wagen leggen staat ze al klaar. 
Ze is alleen niet blij dat ze de kofferbak van de auto moet delen met de kinderwagen en probeert soms over de leuning te klimmen. Boefje.
April wordt dinsdag gesteriliseerd (nu dus!).
Ze doen dat d.m.v. een kijkoperatie waardoor ze sneller zal herstellen.
We hebben getwijfeld of we het zouden laten doen maar omdat ze er vorige keer best last van heeft gehad, we drie weken bijna nergens heen konden en we toch zeker geen puppies willen, hebben we besloten dat dit toch wel handiger is. Ik ben alleen nu al zenuwachtig. Pfff